Sigma Service SRL


» HOME
» PRODUSE
» SERVICII
» CONTACT


Ce se înţelege prin uz rezidenţial?
Prin uz rezidenţial se înţelege frecvenţa de lucru a unei automatizări aplicată la poarta unei case uni sau bifamiliară, fără cicluri frecvente de închidere - deschidere pe parcursul zilei.
Ce se înţelege prin uz intensiv?
Prin uz intensiv se înţelege frecvenţa de lucru a unei automatizări aplicată la poarta unui bloc de locuinţe sau instituţie, unde ciclurile de închidere – deschidere sunt frecvente si mai ales concentrate pe parcursul a câteva ore.
Mai bine 230 V sau 24 V?
În mod sigur tensiunea joasă oferă mai multe posibilităţi în cazul uzului intensiv, fără încălzirea motorului, cu posibilitatea acţionarii în lipsa tensiunii electrice prin baterii tampon, cu reglări mai precise, dar cu o electronică mai sensibilă şi mai sofisticată, cu limite în aplicaţiile la porţile uşoare.
Automatizare pentru porţi batante cu montaj extern sau cu montaj îngropat?
În mod normal alegerea motorului cu montaj extern (aplicat pe poartă) este dictată de necesitatea instalării acestuia pe poarta deja existentă, fără a deteriora pavajul. Motorul îngropat este soluţia pentru construcţiile noi, fiind mai funcţional, mai eficient, mai puţin expus şi nu ascunde frumuseţea porţii.
Poarta nu se opreşte la intervenţia limitatorului de cursa
Controlaţi că dip-switch-urile pentru by-pass-ul contactelor normal închise au fost setate corespunzător şi că sensul de rotaţie al motorului corespunde comenzilor date din centrală.
Poarta execută doar deschiderea sau doar închiderea
Prin ledurile de diagnosticare din centrală se pot verifica conexiunile intrărilor centralei. Dacă poarta nu execută închiderea, verificaţi intrarea limitatorului de cursă la închidere şi dispozitivele de siguranţă. Dacă poarta nu execută deschiderea, verificaţi intrarea limitatorului de cursă la deschidere.
Lampa de semnalizare nu se aprinde
Controlaţi siguranţa fuzibilă prezentă pe placă.
Cum se foloseşte sistemul anti - şoc
Ultimele tipuri de centrale au posibilitatea selecţionării tipului de margine senzitivă dorită (mecanică sau conductivă). La intervenţia acesteia motorul este blocat şi se inversează sensul de mers pentru câţiva centimetri.
Câteodată poarta nu se închide complet
Există două soluţii: Mărirea forţei motorului prin trimmerul din centrală sau creşterea timpului de lucru cu ajutorul trimmerului respectiv.
Poarta se deschide fără intervenţia telecomenzii
Schimbaţi ordinea dip-switch-urilor din telecomandă, după ce aţi şters memoria receptorului, apoi recopiaţi codul telecomenzii.
Nu se reuşeşte autocopierea telecomenzii
Puterea receptorului nu este satisfăcătoare
Puterea receptorului nu este satisfăcătoare
Controlaţi poziţionarea antenei, care trebuie instalată departe de mase metalice şi pe cât posibil în punctul cel mai înalt al instalaţiei.
Fotocelulele nu funcţionează
Controlaţi alinierea fotodispozitivului; ledul de pe receptorul acestuia indică centrarea corectă.
Al. Baraj Iezer nr. 6, Sector 3, Bucureşti
Tel: 021 - 450.60.68; Tel/Fax: 021 - 340.07.60
GSM: 0745-750.930; 0745-042.650
e-mail: office@sigmaservice.ro